Ons Team

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

Wil jij weten wie er bij ons werkt? Maak hier alvast kennis met het team!

Ons team staat voor je klaar om het maximale uit je sport prestatie te halen. Zelf kunnen jullie 24/7 bij ons terecht om te trainen. Ons doel is daarbij ook dat jij je op je gemak voelt als je bij ons komt sporten. Kom een keer langs voor een proefles in de fitness of doe een groepsles mee die wordt gegeven door een gecertificeerde personal trainer!

Volg ons op Social Media!

Logo instagram
LinkedIn logo

Ron Evers

Functie: eigenaar The Health Factory

Ooit begonnen als zwemonderwijzer, en in de jaren steeds meer met diverse sporten actief bezig geweest. Graag wil ik iedereen aan het bewegen krijgen, of het nu wandelen, zwemmen, voetbal, wandelen of fitness is. 

Ik ben een maatschappelijk betrokken ondernemer, en blij als mensen een positief resultaat halen en progressie maken door sport.

Calvin

Functie: allround medewerker/personal trainer

Ik help mensen graag met sport en hun resultaten. Voor een schema, informatie en tips kan je naar me toe! Wil je afvallen, of groeien met allebei de doelstellingen kan ik helpen.

ik ben EREPS gediplomeerd personal trainer, fitness master en voedings coach.

Calvin Evers
personeelslid

Annet

Functie: Clubmanager/Allround medewerker

Ik vind het geweldig om mensen te motiveren en begeleiden naar een sportieve en gezonde leefstijl. Ik werk bij The Health Factory in het leukste team dat er is en probeer er in alle groepslessen een feestje van te maken!

Wil jij ons team versterken? heb jij het enthousiasme wat ons team nog beter maakt? Stuur een open sollicitatie naar admin@thehealthfactoryfitness.nl t.a.v. Sharon Evers, hierbij ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief!

Stay Healthy! 

Met enthousiasme geef ik al ruim 15 jaar spinninglessen. Ik vind het geweldig om samen met andere mensen op muziek te knallen en te zweten op een spinningbike. Mijn klanten wil ik met een voldaan gevoel en met nieuwe energie naar huis laten gaan.


Lisette
personeelslid
personeelslid

Natascha

Functie: Allround medewerker/groepslessen

Mijn grootste passie in mijn werk is het geven van de groepslessen! Stap touch, mambo cha cha, pivot, jumping jack… Hier word ik blij van! Muziek hard aan en gaan!!! Ik wil graag iedereen die bij ons komt trainen motiveren om meer en beter te bewegen, gezonder eten, en vooral positief in het leven staan!

 

Zefanja 

Groepsinstructrice 

Ik vind het geweldig om onderdeel te zijn van klanten die keihard werken om hun doel te behalen. Daar waar zij het soms niet meer zien zitten, ik ze toch weer gemotiveerd kan krijgen om door te gaan. Ik verzorg Bkick , spinning en Body Pump groepslessen!

zefanja

Carola

Functie: Personal trainer, Groepsles instructrice, Fitness trainer, Afslank Coach, Mobility trainer

Al jaren werk ik met plezier in de sportschool, sport en voeding  zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Als Personal trainer help ik je een gezonde lifestyle aan te leren en te behouden.

Nelleke 

Functie: Administratief/ Baliemedewerkster

Ik wil de leden zo goed mogelijk de informeren en helpen bij vragen die zij hebben. Ook ondersteun ik ook de ledenadministratie bij het verwerken van de abonnementen/contributie. Verder probeer ik samen met de leden tot een oplossing komen.

nelleke THF
personeelslid
Ik ben Hans en geef samen met mijn collega’s Spinningles op deze mooie sportlocatie.
Zes jaar geleden heb ik een cursus gevolgd om deze lessen te mogen geven. Ik motiveer graag en wil op een veilige manier werken aan een betere conditie van onze klanten.

Roos

Functie: Allround

Werken als fitness instructeur geeft mij veel energie en ik kan hier ook mijn energie in kwijt. Ik vind het leuk om mensen te motiveren in de doelen die zij willen bereiken. Verder word ik erg blij van het geven van small group trainingen en het ouderen uurtje. Hier kan ik helemaal mijzelf zijn en ik ben helemaal voldaan als ik mensen hiermee blij heb kunnen maken.

Roos
Givienna

Givienna

Functie: Groepsles Instructrice.

Ik geef met plezier verschillende groepslessen. BRN,XCORE & DANCE. Mijn doel is om mensen enthousiast te maken in mijn lessen. Het is trainen op muziek en bewegen, maar vooral gezelligheid en lachen. Hoop jullie snel te zien in mijn les 🙂

Marjanne

 

Na jarenlang vanuit de zaal te hebben genoten van diverse groepslessen ben ik sinds 2021 voor de spinning groep beland. Ik geniet binnen het warme team van de Health Factory van het overbrengen van mijn passie!
marjanne
personeelslid thf

Lesgeven is voor mij elke keer weer een
feestje. Ik vind het heerlijk om mensen in
beweging te brengen. En ze zelf de
mogelijkheden van hun eigen lichaam te laten
ontdekken. Ze uit te dagen en te motiveren om
zich zelf te pushen om nog een stapje verder te
gaan zonder daarbij over hun eigen grens te
gaan. En zo je lichaam sterker, krachtiger
flexibeler, soepeler en je mind rustig en stil te
maken. Nog steeds vind ik het bijzonder om te
zien hoe mensen na een uur sporten blij en
voldaan de zaal uit lopen. Ik vind dat ik het
leukste werk van de hele wereld heb.

Dorly

Ik geef spinning les. Spinnen voor het verbeteren van de conditie. Gevarieerd sporten op leuke muziek en voor iedereen te doen. Er wordt zeker ook gelachen!

Maarten
Denise

Functie: Allround medewerker/groepslessen

Met veel enthousiasme geef ik de Bodypump, Boks trainingen en Hyrox lessen! Ik wil andere mensen graag meenemen in mijn enthousiasme en ze motiveren om het beste uit de les te halen. Daarnaast ben ik voedingscoach en personal trainer. Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde levensstijl.

Denise

Femke

Functie: Allround Medewerker 

Sinds 2022 werkzaam bij The Health Factory in Hellevoetsluis. Met heel veel plezier help ik mensen in de fitness hun doelen te behalen. Ik word gelukkig als ik onze leden kan motiveren net dat stapje meer te zetten in hun sport prestaties en help jullie daar graag bij 🙂

Vooral te vinden in de fitness maar binnenkort ook te zien in verschillende groepslessen.

Ik ben AALO opgeleid Fitness Instructeur en Small Group Trainer.

Femke
Daphne

Daphne

Functie: Allround Medewerker

Begonnen als stagiaire vanuit de opleiding sport en bewegen en al snel onderdeel geworden van het team. Komende jaren ga ik mij laten opleiden tot Fysiotherapeut. Ik kijk er naar uit dit ook verder te kunnen toepassen in mijn werk hier zodat ik de leden nog beter kan begeleiden.

Verder ben ik hier bijna altijd te vinden is het niet om te werken dan wel om te sporten goed voorbeeld doet volgen. Tot snel!

Leroy

“Het helpen van mensen is wat mij het gelukkigst maakt. Dat moment dat ik een bijdrage kan leveren aan de vooruitgang en motivatie van iemand anders op hun pad naar succes. Het is voor mij altijd opnieuw weer een voorrecht om deel uit te mogen maken van de reis naar de doelstellingen. De ups maar ook de downs, want we lachen samen en we huilen samen. Jouw succes is mijn succes en jouw tegenslagen zijn ook mijn tegenslagen. Of het nu gaat om het verbeteren van de lifestyle, afvallen, aankomen, spieropbouw, fitter worden, uithoudingsvermogen verbeteren of simpelweg (meer) plezier ervaren tijdens het sporten en bewegen. Samen staan we het sterkst en zullen we er alles aan doen om jouw doelstellingen te realiseren, op een veilige en correcte manier met een gezonde portie plezier.”

Jullie gaan Leroy veel in onze groepslessenzaal zien als XCORE, BRN, Bodypump en B-Kick trainer. Ook gaat Leroy in de fitness onze klanten begeleiden en personal trainingen geven.

Leroy
Lianne

Lianne

Hallo allemaal 

Vanuit mijn passie voor sport ben ik de opleiding tot personal training gaan doen.

De afgelopen jaren heb ik allemaal verschillende lessen gegeven waaronder bootcamps, small group trainingen, boksen en bokszaktrainingen. En natuurlijk ook de personal training.

Ik ga nu bij the health factory beginnen om op de donderdagavond de hyrox training te geven en heb daar heel veel zin in. Wie weet zie ik jullie in een van mijn lessen of als ik daar zelf aan het trainen ben.

Sportieve groet Lianne

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!
Onze club:
* waar onze klanten op de eerste plaats staan
* waar teamspirit is
* waar iedereen welkom is
* waar ik volgens de klanten het zusje bent van de eigenaar
Daar waar we vanuit het hart werken en jou 

hart sterker maken!
Tineke