Faciliteiten

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

FeelGoodClub The Health Factory is een prettige locatie en omgeving om te bewegen, te ontspannen én elkaar te ontmoeten. FeelGoodClub The Health Factory richt zich op indoor -en outdoor activiteiten. We zijn 24/7 open, 365 dagen per jaar!

Samen zorgen we voor een programma waar wij je uiteindelijke doel voorop zetten. Een workout op onze moderne cardioapparatuur, een groepsles, zoals Spinning, Dance , Body, Mind & Relaxation , Steps of Power Body , waar je nog meer uit jezelf kunt halen.

Maar ook advies over een gezonde leefstijl van onze voeding coaches. Speciale voedingsprogramma’s om af te vallen. En bij blessures kun je terecht bij de fysiopraktijk binnen het centrum. Ook voor werkgevers is The Health Factory een interessante partner.

B kick bij The Health Factoru

Ook zijn wij zijn preventiecentrum, een keurmerk van brancheorganisatie NLActief!

Heeft een centrum dit predicaat, dan ben je op de plek waar mensen met (een verhoogd risico op) een chronische aandoening zoals diabetes, niet aangeboren hersenletsel, reuma maar ook met overgewicht/obesitas, veilig en met plezier kunnen sporten.

Het preventiecentrum werkt volgens een afgesproken protocol waarin metingen en persoonlijke programma’s vastgelegd zijn om jou als klant optimaal te begeleiden. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide instructeurs. Er kan natuurlijk ook altijd gezellig in groepsverband gesport worden. Een preventiecentrum werkt samen met huisartsen, fysiotherapeuten en met de gemeente. Zij verwijzen door omdat ze weten dat het preventiecentrum de juiste zorg levert en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Kortom: bij een preventiecentrum ben je in goede handen!

FeelGoodClub The Health Factory biedt flexibele abonnementen. Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden.

Gratis koffie, Thee en gratis parkeren! De eerste 4 weken gratis Sportdrank.

Openingstijden

The Health Factory is 24/7 open, 365 dagen per jaar!

Wilt u zich inschrijven of meer informatie over onze abonnementen? In onderstaande tabel ziet u de tijden dat er personeel aanwezig is:

Maandag 08.30 21.00
Dinsdag 08.30 21.00
Woensdag 08.30 21.00
Donderdag 08.30 21.00
Vrijdag 08.30 21.00
Zaterdag 08.30 13.00
Zondag 08.30 13.00