Groepslessen

Grootste aanbod groepslessen in de regio
Gratis proefles

In de ruime groepleszaal bieden we een groot aanbod groepslessen aan. Variërend van rustige body-mind lessen zoals Pilates en Yoga tot pittige en intensieve groepslessen als Power Body, Body Pump en B-kick.

Les Mills Virtual: Wanneer er geen live lessen worden gegeven en de zaal leeg is kunt u gebruik maken van virtuele lessen. Keuze uit Les Mills Bodypump, GRIT, CXWorks, Bodycombat en RPM Spinning!

B-Kick

Eén van de populairste lessen die we momenteel op het rooster hebben staan: B-Kick. In de les staat plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan centraal! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. Verschillende trap- en stoottechnieken komen aan bod. Gericht op uithoudingsvermogen, kracht en fun!

Spinning

Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 calorieën verbranden. Spinning is een pittige training, waarbij doorzettingsvermogen belangrijk is om een les vol te kunnen houden. Als je eenmaal begint, dan is het lastig om met deze les te stoppen!

Body & mind

De les voor een sterk en soepel lichaam, gericht op ademhaling en ontspanning. De lessen bestaan uit dynamische stretches, core oefeningen, balans oefeningen en ontspanningsoefeningen. Gegeven op rustige muziek zodat je echt even een uurtje voor jezelf hebt.

Let’s Plié

Deze les is een combinatie van balletoefeningen, stretches en core oefeningen. De nadruk ligt op verlenging van de spieren en een mooie houding! Een workout op moderne muziek waarbij je lichaam gevormd wordt en je spieren sterk en soepel worden. Gebaseerd op klassiek ballet maar omgetoverd naar een pittige workout.

Dance Fusion

Hou je van dansen? Doe eens mee met de Dance Fusion!

Easy, Total & Power Body

Easy Body, Total Body en Power Body! Onze freestyle lessen waarbij je zowel je uithoudingsvermogen als spierkracht traint. De Easy Body is de lichtste variant van deze lessen en is geschikt voor beginners, senioren of mensen met klachten. De Total Body is een gemiddeld tot zware les met een hoger tempo. De Power Body is het zwaarst en bevat naast jumps ook een nog hoger tempo, waardoor deze les het meest geschikt is voor getrainde mensen.

Body Pump

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Steps

Bij een Steps les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende pasjes op uitvoert. Tijdens de choreografie wordt je begeleid door een instructeur, waarbij er vooral gefocust wordt op de fun en op het verbeteren van de conditie!

XCore

De ultieme core training! XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®.

 

Senioren circuit

De Total Circuit lessen zijn bedoeld voor senioren die het leuk vinden om in groepsverband aan hun kracht en uithoudingsvermogen te werken! Maar ook wordt er gewerkt aan balans, coördinatie en flexibiliteit. Op de maandag worden er met name ‘losse’ oefeningen gedaan met bijvoorbeeld gewichten, steps en tubes. Op de donderdag wordt de les gegeven op de circuit apparaten in de fitness, in combinatie met wat losse oefeningen.

Danger Zone

Hou je van uitdaging? Wil je zowel op uithoudingsvermogen als kracht trainen? En haal je graag het uiterste uit je training? Dan is de Danger Zone echt iets voor jou!

 

BRN

Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen en coretraining in één.

 

Belly Booty Workout

De Booty Belly Workout is een pittige training op muziek waarbij het accent op de billen en de buik (Core) ligt. Door het gebruik van een Booty Band staat er meer spanning op je billen en benen

X-FITTT GLI

Het meest succesvolle leefstijl programma van Nederland.

Met X-Fittt GLI streven we ernaar om jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. Onze unieke aanpak van leefstijlcoaching in combinatie met professionele sportbegeleiding helpt je bij het bereiken van een duurzaam en fit lichaam.

 

HYROX

De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een workout voor alle sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Deze training is toegankelijk voor iedereen: je kan met verschillende gewichten werken en herhalingen aanpassen. De natuurlijke oefeningen zijn gecombineerd met cardio intervallen waardoor je een hele afwisselende en pittige training hebt.