Leefstijl

Wat mensen moeten veranderen als ze gezonder willen leven is niet moeilijk. Hoe mensen dit moeten doen is een stuk lastiger. Mensen slagen er zelden in hun leefstijl blijvend te veranderen. Daarom is er het FeelGood Leefstijlprogramma. Samen met een FeelGoodCoach ga je aan de slag om blijvend een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Healthcheck

Wil jij weten hoe gezond jou lichaam is en wat je er aan kan doen om het te verbeteren? Doe bij ons de Healthcheck en kom alles te weten over jouw lichaam!

Bel 0181-399501 of mail naar info@thehealthfactoryfitness.nl.

 

Benfit voedingsprogramma

Benfit

Het is op dit moment belangrijker dan ooit om gezond te eten en lekker te sporten en bewegen. Bij The Health Factory helpen we jou naar een gezonde leefstijl waarbij je in 6-12 weken meer energie krijgt, fitter wordt en afslankt. Met afwisselende leuke recepten die aangepast zijn op jouw doel, lichaamssamenstelling en wensen. Ook met eventuele allergieën wordt rekening gehouden.

We begeleiden jou stap voor stap en leren je alle tools die je nodig hebt om het deze keer ook echt vol te houden. Onze deelnemers zijn sinds de start van het programma samen al meer dan 150 kg afgevallen en voelen zich fitter dan ooit!

Nieuwsgierig geworden? Maak een vrijblijvende informatie afspraak met één van onze coaches en bespreek samen de mogelijkheden om te starten!

Bel 0181-399501 of mail naar info@thehealthfactoryfitness.nl.

 

Slimdiet

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Bij SLIMdiet kun je dan ook oneindig afwisselen en kiezen uit 36 smaakvolle gerechten die rijk zijn aan eiwitten. De eiwitten ondersteunen en zorgen voor een verzadigd gevoel. Het zijn de belangrijkste bouwstenen voor je weefsel en cellen, waardoor je geen spiermassa verliest. Precies wat je wilt, toch?

Bij SLIMdiet krijg je de beste persoonlijke begeleiding vanuit jouw SLIMdiet-center. Je werkt samen met je coach volgens een duidelijk omschreven stappenplan.

SLIMdiet brengt je in 4 stappen naar een gewicht dat bij je past. Stap één is een totale reset van je bestaande eetpatroon. Je neemt afscheid van bestaande eetgewoontes en eet alleen gerechten van SLIMdiet gecombineerd met groente. Deze schone lei maakt het mogelijk om vol positieve energie – en zonder ballast uit het verleden – te bouwen aan een gezonde leefstijl.

Vanaf stap 2 bouw je de SLIMdiet gerechten geleidelijk af, zodat je in stap 4 weer gewoon je eigen ontbijt, lunch en avondeten maakt.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een informatiegesprek! Samen met één van de coaches kijk je naar jouw persoonlijke situatie en bekijk je samen de mogelijkheden om te gaan starten.

Tot ziens in ons centrum!

Bel 0181-399501 of mail naar info@thehealthfactoryfitness.nl.

slimdiet