The Health Factory

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

Overzicht virtuele workouts

virtual workout flyer

We zijn hard bezig om zoveel mogelijk virtuele workouts voor iedereen toegankelijk te maken! Hieronder een overzicht met de verschillende mogelijkheden om een virtuele workout te volgen.

– NIEUW! Ook Les Mills heeft hun virtuele on Demand workouts namens ons opengezet! Lees in de nieuwsbrief die later vandaag verstuurd wordt meer over hoe je dit kan activeren. Toegang is alleen voor leden.

– Via House of Workouts: Virtual Xcore en BRN. Toegang is alleen voor leden. Alle leden hebben een mail ontvangen met een inlog code. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even in je spam. Is de mail ook niet in je spam binnengekomen? Stuur dan een mailtje naar info@thehealthfactoryfitness.nl. Open de mail op je laptop, als je dit via de tv o.i.d. doet is er een kans dat er om je creditcard gegevens wordt gevraagd. Klik dan daar onder op ‘Promo code?’ en vul de THF promo code in.

– Via ClubJoy – Fitsnacks tv. Vele verschillende workouts te volgen! Toegang is alleen voor leden. Alle leden hebben een mail ontvangen met een inlog code. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even in je spam. Is de mail ook niet in je spam binnengekomen? Stuur dan een mailtje naar info@thehealthfactoryfitness.nl

– Via ons eigen Youtube kanaal. Volg les van je eigen instructeurs! Komende dagen zullen er steeds meer workouts beschikbaar komen.

Daarnaast maken we vele workouts met losse oefeningen die je thuis kunt doen! Deze publiceren we op Facebook en Instagram. Zet eigen muziek aan en blijf lekker in beweging!

Materialen
Het is mogelijk een Xcore buis, een BRN setje of een step tegen 10 euro borg van ons te lenen. We hebben eerst de mensen die de vaste les volgen benaderd, maar nu is het voor iedereen mogelijk om een setje of step te lenen. OP=OP dus wacht niet te lang! We zijn morgen (vrijdag) aanwezig van 9.00-12.00). Laat ons even weten of je komt en hoe laat, er mogen niet teveel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn.

ACTIE VOOR ONZE LEDEN!
Plaats in reactie onder dit bericht een foto van jezelf tijdens je home-workout! Onder de reacties verloten we The Health Factory tas met inhoud!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en blijf gezond.