The Health Factory

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

Slank & Fit groepscursus

Slank-fit

UPDATE: vanwege te weinig aanmeldingen gaat de groepscursus van 6 mei niet door. Wel gaan we in september opnieuw starten! Heb je interesse om in september deel te nemen? Laat dit dan even weten door een mailtje te sturen naar info@thehealthfactoryfitness.nl. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om aan de 12-weekse individuele cursus deel te nemen!

In 8 weken samen met in totaal 8 andere deelnemers de strijd aangaan voor een gezondere leefstijl. Wil jij ook lekkerder in je vel zitten, meer energie hebben en een paar kilo’s kwijtraken? Merk je dat je het alleen niet zo goed kan volhouden? Heb je graag steun aan anderen in het proces van verandering? 

Meld je dan nu aan voor de 8-weekse groepscursus van FeelGoodClub The Health Factory! 

In 8 weken krijg je alle tools mee voor een gezonde leefstijl. Iedere week 7 dagmenu’s, gebaseerd op jouw persoonlijke energiebehoefte. Iedere week word je gewogen om de voortgang te zien. Aan het begin, in het midden en aan het einde van de cursus meten we je vetpercentage en spiermassa d.m.v. een Inbody Test. Ook meten we centimeters om de taille, navel, billen en benen.  

Daarnaast heb je iedere week een groepsbijeenkomst (op de maandag- of dinsdagavond) waar we iedere week een ander onderwerp behandelen gerelateerd aan afvallen en gezonde leefstijl. Ook spreken we daar met elkaar over de moeilijkheden waar je tegenaan loopt, of de dingen die juist goed gaan.

Let op, maximaal 8 plekken beschikbaar dus geef je snel op!

De kosten voor de cursus bedragen 120 euro exclusief sporten en 240 euro inclusief sporten (onbeperkt fitness, groepslessen, 24/7 toegang, begeleiding, koffie, thee, sportdrank)

De bijeenkomsten zijn op:

Maandag 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei vanaf 18.30

Dinsdag 11 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli vanaf 18.30