The Health Factory

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

The Health Factory blijft open!

24-7 open flyer

The Health Factory blijft open!

We beginnen meteen met het goede nieuws, sportscholen mogen gelukkig nog open blijven. Maar er zijn wel een aantal andere nieuwe maatregelen die vanuit het RIVM en NLactief zijn opgelegd voor onze branche. The Health Factory blijft dienen als jouw dagelijkse club om je gezond- en fitheid op peil te houden, maar zal niet meer de ontmoetingsplaats zijn om voor- of na de training nog even bij elkaar te komen. Hoe treurig we dit zelf ook vinden, is toch wel het laatste wat wij willen dat de sportscholen weer volledig moeten sluiten.

Straks in de nieuwsbrief sturen we alle aangescherpte maatregelen met uitgebreide uitleg door! Hier alvast de belangrijkste punten in het kort:
– Vanaf donderdag 15 oktober is het verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst van het pand. Dit is het beleid van Sportfondsen. Bij binnenkomst van de fitness mag deze weer af.
– Fitness maximaal 30 personen. Reserveren wordt verplicht voor ochtend en avond.
– Groepslessen kunnen gewoon doorgaan!
– Kleedkamers worden gesloten
– Hou ALTIJD 1,5 meter afstand en maak alles wat je gebruikt schoon.
– Kom niet eerder dan vijf minuten voor je gereserveerde tijd bij THF binnen. Na je gereserveerde tijd om te trainen kun je niet in de club blijven zitten en vragen wij jou dan ook om het pand te verlaten.
Gezondheid en welzijn nemen wij erg ter harte dus met de benodigde nieuwe maatregelen, samenwerking tussen jullie en ons, weten we zeker dat we weer een mooie tijd tegemoet gaan in de club!