The Health Factory

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

VANAF 1 JULI ZIJN WIJ WEER OPEN!

maatregelen thf

VANAF 1 JULI ZIJN WIJ WEER OPEN!
De eerste dagen na de heropening zitten erop! Wat ontzettend fijn om zoveel van jullie weer te zien en te horen dat het goed met jullie gaat. Bedankt voor al jullie positieve reacties en fijn dat jullie blij zijn dat we weer open zijn! We zijn tot nu toe erg tevreden met hoe iedereen zich aan de regels houdt. Bedankt daarvoor! Vandaar dat we in deze nieuwsbrief al de eerste versoepelingen in de regels aankondigen.

Reserveren
Het is vanaf aanstaande maandag alleen nog maar verplicht om je fitness training in de avond te reserveren. De tijdsblokken zijn:
17.30-19.00
19.00-20.30

maatregelen corona the health factory

Voor en na deze tijdsblokken kun je dus gewoon binnenlopen op welke tijd je wilt en hoef je niet meer te reserveren. Zorg dan wel dat je training voor 17.30 is afgerond zodat de gereserveerde groep naar binnen kan. En zorg er wel altijd voor dat je genoeg afstand houdt van elkaar en neem de ruimte tijdens het trainen!

Voor groepslessen is het wel nog steeds verplicht om te reserveren. En voor iedere reservering geldt: als je niet kan trainen, meld je dan af! Dit kan gemakkelijk via de app bij ‘Lessen’ onder het kopje ‘aanmeldingen’. Zo hou je niet onnodig een plek voor iemand anders bezet die ook graag wilt trainen. 

Download de app! 
Reserveren doe je via The Health Factory app. Zie het filmpje hieronder hoe je een reservering maakt. Je kan vanaf 48 uur van tevoren reserveren. Voorbeeld: als je maandagavond om 19.00 wil trainen kun je zaterdagavond vanaf 19.00 reserveren. Maar als er nog plek is kun je ook zondagochtend of maandagmiddag reserveren! 

Heb je geen smartphone en kun je dus de app niet downloaden? Alleen dan is het mogelijk om per e-mail te reserveren. We hopen dat we in deze nieuwsbrief jullie zoveel mogelijk voorzien van alle informatie.

Hygiëne
Graag handen bij binnenkomst desinfecteren en alles wat met trainen gebruikt wordt schoonmaken. Er staan overal papieren rollen en flesjes schoonmaakmiddel. Ook is trainen met een handdoek verplicht, als je deze niet bij je hebt kun je niet trainen! Bedankt voor de medewerking!

Proeflessen
Wil je iemand een keer meenemen voor een proefles? Leuk! Geef dit even van tevoren telefonisch aan ons door of  via de mail. Een proefles is alleen mogelijk gedurende de tijden dat er personeel aanwezig is. 

Mochten er toch nog vragen zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen via de mail: info@thehealthfactoryfitness.nl of bel 0181-399501. We zijn straks op de werkvloer druk bezig met jullie gezondheid en veiligheid dus misschien is er dan niet altijd tijd om jullie vragen te beantwoorden. Via de mail krijg je altijd zo snel mogelijk reactie! 

Team THF