The Health Factory

Wij zijn 24/7 open!

Ben jij op zoek naar een sportclub die jouw aanspoort tot duurzame resultaten? Wij helpen je graag op weg!

Gratis proefles

Verdubbeling aantal groepslessen vanaf 18 mei!

Lesrooster the health factory

VERDUBBELING AANBOD GROEPSLESSEN VANAF MAANDAG 18 MEI!

De lessen reserveer je 48 uur van tevoren via onze The Health Factory app. Vanaf komende week is het niet meer mogelijk om via de ‘oude’ Sportivity app lessen te reserveren dus zorg ervoor dat je de nieuwe app download!

Let op! Als je een les reserveert is het wel de bedoeling dat je ook daadwerkelijk komt. Reserveer dus alleen als je zeker weet dat je kan komen trainen! Niet slechts een paar uur van tevoren afmelden zodat je onnodig een plek bezet houdt voor iemand anders.

De capaciteit van de lessen kunnen we uitbreiden naar 15 personen per les en we verdubbelen het aantal lessen zodat er nu voor veel meer mensen plek is.

LOCATIE GROEPSLESSEN: We hebben na een week verschillende plekken uitproberen de voorkeur om de lessen ’s ochtends op het plein voor de studio te geven. ’s Avonds geven we de lessen aan de voorkant van het gebouw voor de deuren van de nooduitgang fitness (waar vorige week alleen de spinning was). Wel kijkt de instructeur voorafgaand aan de les wat de meest ideale plek is rekening houdend met verschillende omstandigheden (zon, wind, lawaai van de bouw) en kiest de uiteindelijke plek op het moment zelf. Dus mocht je niemand zien, loop altijd even een rondje om het gebouw.